Events

European Ranch Roping Competition:

         The Netherlands           

Rocking L Ranch brand

11 - 13 september 2020

Van 11 tot en met 13 september vindt de European Ranch Roping Competition plaats op de Rocking L Ranch.


Gedurende deze 3 dagen zullen cowboys en cowgirls uit heel Europa hun vaardigheden met de lasso laten zien in verschillende klassen en disciplines. Met de Greenhorns, Advanced, Vaqueros en Ladies klassen hebben we de ouwe favorieten maar nu is er voor de eerste keer een Senior klas.


Naast de roping klassen zullen er demonstraties zijn te paard en vanaf de grond. Ook zal er een speciale demonstratie zijn met schapen, uitgevoerd door een working sheepdog en zijn handler!
Om een hapje te eten of jezelf te verfrissen met een koud biertje, frisdrank of iets anders lekkers te drinken hebben we een party en barbeque area met precies de juiste ingredienten.


Kijk hieronder alvast naar de regels en de klassen waarin gestart kan worden, ook vind je hier het registratieformulier. 

ERCC 2020
20190601_151551
20190601_152101
20190601_153925
QRND6986
MSXT0827
PHWS9474
QTIY7132

Bekijk het evenement op Facebook en click op de poster:

Vaquero Ranch Roping Clinic

9 & 10 september 2020

met Andrea Mischianti en Natalia Estrada van the Ranch Academy. 

We hebben Drew en Natalia bereid gevonden om een tweedaagse clinic te geven op de Rocking L Ranch. Drew en Natalia wonen in ItaliĆ« en geven zowel in Europa als in Amerika regelmatig clinics volgens de methode van Buck Brannaman. 

Heb jij altijd al eens een clinic willen volgen waarin roping en horsemanship volgens de Californische Vaquero traditie van Buck Brannaman wordt toegepast, dan is deze clinic iets voor jou! Een unieke mogelijkheid om in Nederland les te krijgen van twee goede vrienden en studenten van Buck. De inschrijving zal snel van start gaan, houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten! Als je nu al vragen hebt, kun je deze stellen via het contactformulier.   


Wil je Drew en Natalia beter leren kennen, kijk dan al eens op hun website: the Ranch Academy. Dit delen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren