Over ons

Over ons

_Y8A5408
_MG_8350
_MG_8365
_MG_8294-2
_MG_8283

Welkom bij de Rocking L Ranch. De plek in the Dutch mountains waar we Trail en de Ranch Roping stijl beoefenen. Wij, Frank en Jocelyne,hebben een passie voor deze technieken en willen graag mensen hiervoor bij elkaar brengen. Mocht je hier ook interesse in hebben of al mee bezig zijn, neem gerust contact op!

De Rocking L Ranch, waarin de ā€œLā€ voor Ladru staat, is in 2018 ontstaan. Toen kregen we de mogelijkheid om onze eigen droomranch te kopen. Een droomplek voor mens en dier.

Onze drie Quarter Horses Jenny, Reata en Hank staan alle seizoenen 24/7 buiten. Met een ruime inloopstal, een verharde paddock en altijd een fris weiland kunnen de paarden zich niets beters wensen. Vanuit de ranch zijn we binnen 2 minuten in de bossen en de velden waar we voldoende natuurlijke Trail mogelijkheden tot onze beschikking hebben.

De Ranch Roping wordt voornamelijk vanuit onze roundpen gedaan waarin verschillende shots op een dummy worden geoefend, tevens mogen wij regelmatig de koeien van de buren wat beweging geven. Naast het op de ranch lekker bezig zijn met onze paarden, volgen we natuurlijk ook regelmatig clinics buitenshuis.

Onze passie voor paarden is in 2009 ontstaan. We zijn in dat jaar allebei gestart met Western rijden, niet dat we daarvoor al besmet waren met het paardenvirus, we waren redelijke laatbloeiers. Binnen no-time had niet alleen het Western rijden een plekje in ons hart veroverd maar ook de lifestyle past bij ons. In de 10 jaar die volgden hebben we verschillende disciplines leren kennen, en waar Jocelyne vooral bezig is met Extreme Trail, richt Frank zich met name op Vaquero Ranch Roping. Die twee disciplines liggen niet ver van elkaar vandaan, sterker nog ze halen het beste in elkaar naar boven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren